Mardin'de hac ön kayıtları başladı

MARDİN(AA) - Mardin İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 2017 yılı hac ön kayıtlarının başladığını duyurdu. İl Müftülüğü Hac ve Umre H...

MARDİN

(AA) - Mardin İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 2017 yılı hac ön kayıtlarının başladığını duyurdu.

İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Zübeyir Aslan, yaptığı açıklamada, 28 Aralık’ta başlayan hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 6 Ocak 2017 tarihinde sona ereceğini belirtti.

2017 yılında hacca gitmek için ilk defa kayıt yaptıracak vatandaşların ilgili bankalara 20 lira ön kayıt ücreti yatırması gerektiğini kaydeden Aslan, "Başkanlık tarafından 2017 yılında ‘Otomatik Kayıt Yenileme’ işlemi yapılmayacak. Önceki yıllarda ön kayıt ücreti yatırıp kuraya katılan hacı adaylarından kayıt yenileme işlemlerinde ise herhangi bir ücret alınmayacak." ifadelerini kullandı.

30 Ara 2016 - 17:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.