Kurtalanlı lise öğrencileri Avrupa yolcusu

- Kurtalan Fatıma Zehra Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Öğrencileri

SİİRT (AA) - Kurtalan Fatıma Zehra Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Öğrencileri, "Erasmus Öğrenci Hareketliliği" projelerikapsamında Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gidecek.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, yaptığı açıklamada,Kurtalan Fatıma Zehra Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin, hazırladıklarıSPİ hastalığına yakalanan çocukların tedavi ve eğitimi konulu proje ile Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde eğitim çalışmaları yapma hakkı kazandığını söyledi.

Polat, Kurtalan Fatıma Zehra Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi bölümündeokuyan öğrencilerden oluşan 4 grubun4 öğretmen eşliğinde eğitim çalışması için Almanya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda ve Romanya’ya gideceğini kaydetti.

Çek Cumhuriyeti'ne gidecek öğrenciler,Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Polat ile birlikte Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş’i makamında ziyaret ederek, Avrupa ülkelerini görecek olmanın heyecanını paylaştı.

28 Ara 2015 - 11:50 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.