İzmir yeni yıla "görsel şov" ile girdi

- İzmir yeni yılı 46 katlı Folkart Towers ikiz kulelerinden atılan 14 bin havai fişek ve ışık gösterisi ile karşıladı

İZMİR

(AA) -İzmiryeni yılı, 46 katFolkart Towersikiz kulelerinden atılan 14 bin havai fişek ve ışık gösterisi ile karşıladı.

Yeni yılın ilk dakikalarında 200 metre yüksekliğiyle İzmir'in en yüksek binaları olanFolkart Towers ikiz kulelerinden, 14bin 474 adet havai fişek atıldı.Kentin her yerinden görülebilen binalardan atılan havai fişekler ve ışık gösterisini izleyen İzmirliler, eşsiz sahnelere tanık oldu.

Yurt dışındaki ödüllü gösteriler örnek alınarak hazırlanan havai fişek ve ışık gösterisinde özel bir teknik uygulandı. Tüm detayların titizlikle ele alındığı ve 50 kişinin görev yaptığı organizasyonun hazırlığının iki ayda yapıldığı bildirildi.

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak,yeni yıla Folkart Towers'tan atılan havai fişeklerin muhteşem gösterisi ile girmenin gelenek haline geldiğini ve bu geleneğin gelecek yıl dadevam edeceğini belirterek, "Folkart ailesi olarak bundan tam 10 yıl önce hayallerimizle yola çıktık. İzmir'i dünya kenti yapma hayaliyle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni bir yıl, yeni umutlar demek. 2016'nın başta İzmir olmak üzere ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

01 Oca 2016 - 00:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.