Görevlendirme yapılan belediyeler

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevlendirilen CumaliAtilla, Si...

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevlendirilen CumaliAtilla, Silvan'da vatandaşlarla buluştu.

Başkan Atilla, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte kanun hükmünde kararnameyle (KHK) Silvan Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik'i makamında ziyaret etti.

Belediyelerin yürüttüğü çalışmaların gündeme geldiği görüşmede, sorunlar ve çözümler konuşuldu.

İlçe merkezindeki Gaziler ve Çelikler Caddeleri'nde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Atilla, halkın isteklerini dinleyerek Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlçeler ile çalışmalarını koordineli olarak yürüttüklerini kaydeden Atilla şunları kaydetti:

"Kırsal mahalleler dahil her noktaya halkın sorunlarını çözecek hizmetler götürüyoruz. Vatandaşların isteklerini birebir duymak istiyoruz. Onun için sık sık bir araya geliyoruz. Belediyecilik hizmetlerinde halkın talebine uygun çalışmaları sürdürmekteyiz."

18 Mar 2017 - 16:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.