Gizli Hastalık Fotoğraf Çekerken Belli Oluyor

Her hastalığın belli semptomları var ancak bazı hastalıklar var ki kendini çok iyi gizleyebiliyor. Bir anne 2 yaşındaki oğlunun fotoğraflarını çekerken

That’s Life’ın haberine göre Akshata Rao isimli anne, 2 yaşındaki oğlu Aayaan’ın fotoğrafını çektiğinde bir ayrıntı dikkatini çekti. Her fotoğrafta çocuğun sol gözünde beyaz bir nokta beliriyordu. Bu beyaz noktayı önce anlamlandıramayan Akshata, daha sonra gözdeki parlaklığın büyümesiyle paniğe sürüklendi ve internette ilgili semptomları araştırmaya başladı.

ÇOK NADİR GÖRÜLÜYOR

Yaptığı araştırmalar sonucu çocuğunda çok nadir görülen bir kanser türü olabileceğini düşünen anne, bir göz doktoruna danıştı. Aayaan’ın retinasında bir tümör olduğunu ve göz sinirine yayıldığını tespit eden doktor, hastalığın genellikle fotoğraflar sayesinde anlaşıldığını söyledi. Küçük çocuğun göz siniri ve gözü alınarak yapay bir göz yerleştirildi. Operasyondan sonra doktorlar tümörün tam zamanında fark edildiğini söyledi.

18 Mar 2017 - 14:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.