“Geleceğimiz için Evet diyelim”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen'den Referandum ziyareti

sercil
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, Referandum çalışmaları sebebiyle memleketi Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi toplantılar yaptı, konferansa konuşmacı olarak katıldı. Ev, Oda, Esnaf ve Taziye ziyaretlerinde bulunarak 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandum Oylamasında geleceğimiz için, son 15 yılda elde edilen kazanımların devamı ve artması için, dış güçlerin oyuncağı olmamak, terör örgütlerinin ülkemizde rahat at koşturamamaları için, huzur ve refahımız için

EVET

oyu verilmesi gerektiğini söyledi. Önen, yerel televizyon kanalında da programa katılarak yaklaşık 1 saat süreyle oylanacak 18 maddeyi tek tek anlattı, neden Evet denilmesi gerektiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen, hemen herkesin oylanacak olan maddeleri çok iyi bilmeleri yada sağduyu sahibi vatansever arkadaşlarımızın, yöneticilerimizin, STK Başkanlarımızın 18 maddeyi çok iyi okuyup vatandaşlara anlatmaları gerektiğini, muhalefetin açıklamalarının yalan olduğunu maddeleri anlatarak bilgi vermeleri gerektiğini söyledi.
Gündüz Haşimiye, Akarbaşı, Ucuzluk Pazarı, Dergâh/Balıklıgöl çevresinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, Referandumda neden EVET oyu kullanmaları gerektiğini kısaca anlattı.

Büyük çoğunlukla EVET oyu çıkacak

Şanlıurfa’da uzun yıllardır devam eden, belli gurup insanların adeta Sıra Gecesi gibi gelenek haline getirdikleri Oda toplantılarına katılarak, muhalif olanların yalan, yanlış açıklamalar yaparak vatandaşların akıllarını karıştırmaya çalıştıklarını belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, “Hemen herkesin şunu çok iyi bilmesi gerekir ki; Referandum oylaması ile ne Cumhurbaşkanı, ne Başbakan, ne Milletvekili, ne Belediye Başkanı seçmiyoruz ve sonuçta onları da görevlerinden almıyoruz. Allahu Teâlâ’nın izniyle büyük çoğunlukla EVET oyu çıkacak. Diyelim ki; hayır çıksa bile Cumhurbaşkanımız 2019 yılına kadar görevine devam edecek. Hükümet ve Milletvekilleri 5 yılları doluncaya kadar devam edecek. Kısaca bu seçim, yani evet/hayır oylaması bizim, ülkemizin ve İslam âleminin geleceğinin kararı olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile de ilgili değildir. Muhalefet olanların tek derdi, güçlü, inançlı ve vatanın seven bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi olduğundan karşı çıkmaktadırlar. Yoksa en fazla onların EVET demesi gerekir” dedi.

Geleceğimiz için karar vereceğiz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen, başta muhalefet olmak üzere, ülkemizin gelişmesini, büyümesini istemeyenlerin hayır demelerinin ana sebebinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olmaları olduğunu hatırlatarak, “Herkes çok iyi bilmeli ki; bu oylamanın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile ilgisi yoktur. Parti seçimi de değildir. Ülkemizin, milletimizin ve İslam aleminin geleceği için karar vereceğiz” diyerek herkesin EVET demelerinin en doğru karar olacağını belirtti.

05 Mar 2017 - 15:23 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.