Eruh Belediyesi dört yeni aracı filosuna kattı

SİİRT (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Eruh Belediyesine yeni alınan araçlar hizmete başladı. Eru...

SİİRT (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Eruh Belediyesine yeni alınan araçlar hizmete başladı.

Eruh Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunma noktasında yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Mevcut makine ve araç parkını güçlendirmeye başlayan belediye, ilk etapta 4 yeni aracı filosuna katarak vatandaşların hizmetine sundu.

KHK ile Eruh Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Murtaza Dayanç, şehir meydanında araçların tanıtımında yaptığı açıklamada, vatandaş odaklı bir çalışma prensibi benimsediklerini söyledi.

Belediye hizmetlerindeki kaliteyi artırmak için araç ve makine parkını güçlendirerek, yerel hizmetlere ivme kazandırmaya başladıklarını ifade eden Dayanç, şöyle konuştu:

"İlk etapta Türkiye Belediyeler Birliğinden 1 kepçe desteği aldık. Vatandaşlara şehir içi ücretsiz hizmet sunmak üzere 1 toplu taşıma minibüsünün yanı sıra karla mücadelede kullanmak için 1 traktör, 1 otomatik tuz serpme makinesi, kar kürüme aparatı ve damperli römork ile 1 kamyoneti de belediye imkanları ile satın aldık."

Dayanç, ayrıca belediyeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çöp toplama aracı, vidanjör ile vakumlu yol süpürme aracı, Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından da cenaze nakil aracı hibe edileceğini kaydederek, bu sayede vatandaşa hizmet noktasında güçlü ve modern bir araç filosuna sahip olacaklarını sözlerine ekledi.

28 Ara 2016 - 12:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.