Ergani Kaymakamlığı SYDV Mütevelli Heyetine üye seçimi

DİYARBAKIR (AA) -Ergani Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetine muhtar üye seçimi yapıldı. Şehit Öğretmen Aynur S...

DİYARBAKIR (AA) -Ergani Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetine muhtar üye seçimi yapıldı.

Şehit Öğretmen Aynur Sarı İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya katılan Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, 2015 yılında üye olarak görev yapan muhtarlara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yonsuz, Mütevelli Heyetinin,Ergani merkez ve mahallelerinde kimsesiz, muhtaç ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaşarak onlara yardımcı olmaya çalıştığını ifade etti.

Daha sonra 2016 yılı için muhtar üyelerin belirlenmesi amacıyla yapılan seçimde, Çakartaş Mahallesi MuhtarıAli Zengin, Ahmetli Mahallesi Muhtarı Abdulsamet Bingöl, Adnan Menderes Mahallesi MuhtarıHamit Bıçak ve Gözekaya Mahallesi Muhtarı CebeliAkşit aday oldu.

85 mahalle muhtarından 75'inin katıldığı seçimde en çok oyu alan Zengin ve Bingöl, heyet üyeliklerine getirildi.

# Ergani

02 Oca 2016 - 16:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.