DÜZELTME

Gazetemizin 27.07.2017 günlü sayısının 6.sayfasında yer alan 'SURİYELİ VATANDAŞLAR ESKİ DÜZENİ İSTİYOR” haberimiz üzerine BİM Birleşik Mağazalar

BİM Birleşik Mağazalar yaptığı açıklamada;

Öncelikle belirtmek isteriz ki, AFAD tarafından kurulan ve yönetilen kamplarda kalan Suriyeli misafirlerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik market işletmeciliği işi, AFAD’ın belirlediği kurallar çerçevesinde firmamıza verilmiştir. Müvekkil şirket de, belirlenen bu kurallar dahilinde çeşitli kamplarda mağazalar açılmıştı. Haberde, tep tip ürün satıldığı iddia edilmişse de, müvekkil mağazalarında özel markalı ürünlerle birlikte farklı markalı ürünlerin ve hatta bölgesel ürünlerin satışı yapılmaktadır.

Haberde iddia edildiği gibi, müşterilerin mağazaya tek tek alımı söz konusu değildir. Kamplardaki yoğunluk nedeni ile, günlük 2500-3000 kişi mağazalardan alışveriş yapmaktadır. Herkesin aynı anda içeri alınması, mağazada izdiham oluşmasına, kişiler arasında kavga çıkmasına ve alışveriş yapanların birbirlerine zarar vermesine neden olduğundan, kamp yönetimi ile birlikte alınan karar doğrultusunda, mağazalara müşteri alımı belli bir sayıda yapılmaktadır. Mağaza içlerinde müşteriler istedikleri gibi gezebilmekte herhangi bir engelle karşılaşmamaktadır. Müvekkil şirket, Suriye dışına çıkmak zorunda kalan mültecilere rahat bir alışveriş ortamını sağlamak için kamp yönetimi ile iş birliği yaparak, en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.

#

16 Ağu 2017 - 15:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.