Dicle Elektrik’ten Aydınlatma Duyurusu

Dicle Elektrik aydınlatma tesislerinin ve ölçü devrelerinin Bakanlık adına TEDAŞ tarafından 19-28 Mayıs tarihlerinde denetleneceğini bu süre içinde

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, yapılan çalışmanın düzenleme ve denetlemeye tabi bir sektörde faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketlerinin 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında “19-28 Mayıs tarihlerinde yasa gereği yapılacak genel aydınlatma denetimi süresince Şanlıurfa ilçeleri ve köylerinin bazı bölgelerinde, gündüz saatlerinde, sokak ve caddelerin aydınlatma armatürlerine ait lambalar yakılacak ve tüketimleri değerlendirilecek. Vatandaşlarımız bu kontrol süresi ve çalışmaları sırasında lambaların yakılmasını enerjinin boşa gitmesi olarak algılamasınlar. TEDAŞ tarafından önemli bir denetim çalışması gerçekleşiyor. Konuyu değerli vatandaşlarımızın bilgisine önemle sunarız.” ifadelerine yer verildi.

23 May 2017 - 18:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.