Canım Annemize Dua;

Canlarından çok sevdikleri Hakkı Rahmetine kavuşan dünyalar güzeli Anneleri Üveyş Kılıç'ı çocukları ve kızları Annelerini unutmayacaklarını

O dünyanın en güzel Annesi olduğunu söyleyen merhuma Üveyş Kılıç’ın çocukları Annelerini hiç unutmayacaklarını söylediler. Anneleri için yazdıkları o anlamlı yazıları ise şöyle;

“Annemiz dağ gibiydi, dağlar gibi yüreği vardı. Şimdi dağ çiçeğimiz kadirde yatıyor. Son dağ çiçeğimizi susuz, ışıksız bırakma Allah’ın diyerek sevgilerini dile getirdiler.

Ayrıca bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan gerek taziyemize gelen ve gerekse bizleri telefonla arayarak acımızı paylaşan bütün dost ve akrabalarımıza minnettarız” dediler.

Biricik Anneleri Merhume Üveyş Kılıç için Çocukları ve Kızlarının yazdıkları o anlamlı yazı, “Allah’ım (cc) bizi büyüten bu günlere getiren her türlü sıkıntıya göğüs geren Dünyalar güzeli Annemize rahmet et.

Onu Peygamber efendimize komşu eyle. Kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe eyle. Merhamet eyle. Günahları varsa günahlarını affeyle. Allah’ım Annemiz hiç kimseye kötülük düşünmedi. Herkesle dost olmayı ve hep iyilik yapmaya çalıştı.

Düşmanlık nedir bilmezdi. Peygamber efendimiz (s.a.v) “Birbirimizi sevmedikçe iman etmiş sayılmazsınız” hadisesine uyarak herkesi sevdi. Herkes tarafından sevildi. Verilen her şeyin Allahtan (cc) geldiğini bildi.

Beterin beteri var dedi. İsyan etmedi. Yarabbi o bize hep iyilik öğretti. Adam olan insan olur dedi.

Onun istediği gibi evlatlar olamadık, ömrümüzün kalan bölümünde onun istediği yoldan gitmeyi bize nasip eyle. Allahım (cc) annemiz dağ gibiydi. Dağlar gibi yüreği vardı. Şimdi dağ çiçeğimiz susuz ve ışıksız bırakma. Yarabbi o her zaman dost edindi. Ama gerçek dostunu yani seni hiç unutmadı. Her zaman seni aradı. Kalbinden seni hiç çıkarmadı. Sen Annemize ebedi hayatta sevdikleriyle olmayı nasip eyle. Baki kalan bu kubbede bir hoş sade imiş onun hoş sedasını her zaman kalbimizde unutmayacağız.

Allah’ım peygamber efendimiz (s.a.v.) Tüm geçmişlerimizin ruhları için canım Annemiz Üveyş Kılıç için Allah (cc) rızası için el fatiha.

Cenazemizde ve taziyemizde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalara minnettarız.”

OĞULLARI

Mehmet Kılıç, Mustafa Kılıç, Sait Kılıç, Adnan Kılıç, Celal Kılıç, Ahmet Kılıç

KIZLARI

Gülizar Bebe, Fatma Revan, Emine Nakışçı, Türkan Göçebe, Hülya Kıntaş, Hacer Kaya

18 Haz 2017 - 12:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.