Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Halfeti Ceylanpınar Siverek ve Akçakale ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla

ŞANLIURFA

(AA) - Şanlıurfa'nın Halfeti, Ceylanpınar, Siverek ve Akçakale ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Halfeti'de kent meydanında düzenlenen törende Kaymakam Selami Korkutata, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Soner Çalışkan, Belediye Başkanı Şeref Albayrak Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunan tören daha sonra Kaymakamlık binasında devam edildi.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, daire amirleri, okul idarecileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

- Ceylanpınar

Ceylanpınar Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Garnizon Komutanı Tankçı Yüzbaşı Tahsin Arda Karabiber Atatürk anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Tankçı Uzman Çavuş Kadir Kadargalı, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Keklik, makamında tebrikleri kabul etti.

- Siverek

Siverek ilçesinde 30 Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen kutlamalar Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Üsteğmen Hasan Burak Yıldız tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı. Hükümet binasında devam eden törenlerde Kaymakam Mustafa Çiftçiler, tebrikleri kabul etti.

Törene, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, 107. Topçu Alay Komutanı Şenol Çetin, şehit yakınları, gaziler ile daire amirleri katıldı.

- Akçakale

Akçakale ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü törenle kutlandı.

Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve çelenk sunumuyla başladı.

Törenin ardından Kaymakam Vekili Ömer Faruk Çelik , makamında tebrikleri kabul etti.

Törene, Akçakale Belediye Başkan Vekili Cuma Yıldık, Garnizon Komutanı Piyade Albay Yaşar Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ercüment Türkmen ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağu 2019 - 10:17 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.