Bölge Muhtarlarından Vekil Özcan’a Tam Destek

16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan bu kapsamda

Bölge Muhtarlarından Vekil Özcan’a Tam Destek
Video için play'e tıklayın

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, bu kapsamda Eyyübiye İlçesine bağlı bulunan Yamaçaltı köyünde bir araya gelen 15 bölge mahalle muhtarında aralarında bulunduğu bir grup ile bir araya geldi.

Milletvekili Dr. Halil Özcan, "Şanlıurfa 11 Nisan da çifte bayram yaşayacak. Bir Urfa’nın kurtuluşu bir de Cumhurbaşkanımızın gelişi ile çifte bayram yaşayacak. Bu bölge sürekli milletimizin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Ve her zaman bayrağının yanında ve Cumhurbaşkanının yanında olmuştur. 15 yıldır Ak Parti’ye oy vermiştir ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer almıştır. Urfa’nın birlik ve beraberliğine katkı sağlayan bir bölgedir. Ben bütün muhtarlarımıza ve yama çaltı bölgesine çok teşekkür ediyorum. Bugün birçok programa katıldık en son yardımcı köyünde bulunduk miting havasında bir toplantı düzenledik. Bölge insanının birçok dertlerine ortak olduk. Sürekli bölge halkıyla iç içeyiz. Bölgenin ihtiyaçlarını gerek Belediyeler gerekse bizler ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Ve halkımız çok şükür mutlu rahat. İhtiyaçlarının AK Parti hükümetiyle giderileceğini biliyor"dedi.

Yamaçaltı Mahalle Muhtarı Hüseyin Akar ise,"Sayın Milletvekilimiz Halil Özcan için hepimiz EVET diyeceğiz. Geldiği için çok teşekkür ederiz. Milletvekilimizi destekliyoruz.

Kurucuk Mahalle Muhtarı Abdullatif Aslan ise,"Vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için hepimiz EVET diyoruz. Burada yaklaşık olarak 35-40 tane köyümüz var hepimiz EVET diyoruz. Halil Özcan içimizden ailemizden biri"dedi.

Kanaat Önderi Ahmet Başgök ise,"Recep Tayyip Erdoğan için, Halil Özcan için sayın vekilimiz için EVET diyoruz" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Yamaçaltı çok amaçlı toplantı salonunda başta Yamaçaltı, Kurucuk, Karaman, Duruca, Şahinalan, Mutlukaya, Parapara, Horoz, Selman, Sağlık köyleri olmak üzere yaklaşık olarak 15 köy muhtarının olduğu salonda 16 Nisan’a yapılacak olan referandumda köy sakinleri olarak evet oyu vererek AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek destek vereceklerini açıkladılar.

11 Nis 2017 - 15:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.