Başkan Karakaş “11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı Kutluyorum”

Karçelik Yönetim Kurulu Başkanı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Adayı İş adamı Reşit Karakaş Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun

Başkan Karakaş “11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı Kutluyorum”
Video için play'e tıklayın

Karçelik Yönetim Kurulu Başkanı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Adayı İş adamıReşitKarakaş Şanlıurfa'nın düşman işgalindenkurtuluşunun 97. yıl dönümü ve Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Karakaş mesajında şu ifadeleri kullandı, “Şanlıurfa, 11 Nisan 1920'de, On İkilerin önderliğinde yaptığı onurlu, anlamlı ve soylu bir mücadelenin sonunda, tarihte, kendi kendini kurtaran şehirlerden birisi olma onurunu yaşamıştır.

Büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek bu toprakları bizlere onurla bırakan şehitlerimizi, gazilerimizi, Urfa Kurtuluş Mücadelesi Önderleri on ikileri rahmetle ve şükranla anarken Tüm Şanlıurfa’lı hemşerilerimin 11 Nisan Kurtuluş Bayramını ve Polis teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü Kutluyorum dedi.

İŞTE BAŞKAN REŞİT KARAKAŞ’ın URFA İÇİN OKUDUĞU O ANLAMLI ŞİİRİ…

Başa kalkmam çabalaram toprak vermem içine gömülürem Tapamam hiç kimseye ben Allahın kuluyam.

Benim anam sırtıyla su taşidı, Babam düşmanla yaka yaka savaşıdi, İşte o zaman Urfa Kurtuluş Savaşıydı Ben O Ananın O Babanın Oğluyan.

Türkü söylerem Urfam için söylerem diz çökerem vatan için ağlaram

Dizi dizi derdim var bahçelerde bülbülü kadar dertliyim sana bir Reşit Karakaş değil bin Reşit Karakaş kurban olsun Urfam

10 Nis 2017 - 14:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.