Başbakan'dan Bedelli Askerlik Açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım iftar yemeğinde bir araya geldiği televizyonların genel yayın yönetmenlerine çarpıcı açıklamalar yaptı.

BaşbakanYıldırım, dün Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

BEDELLİ

ASKER

LİK

Başbakan Yıldırım: "(Bedelli askerlik) Programımızda, hükümetin gündeminde 'bedelli'yle ilgili bir konu yok. Çünkü şu anda terörle amansız bir mücadele içindeyiz. Bütün yoğunluğumuzu, ağırlığımızı bu konuya vermiş durumdayız."

HELİKOPTERLERE ENGEL TANIMA SİSTEMİ

Başbakan Yıldırım: "(Helikopterde engel tanıma sistemi) Milli Savunma Bakanı'na 'Gerekirse doğrudan temin suretiyle bu işi hemen halledin' dedim. Bu tip acil alımlara güvenlik gerekçesiyle muafiyet uygulayacağız ve doğrudan temin cihetine giderek bunu alacaklar. Bu konuda gerekli talimatları verdik."

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ

Başbakan Yıldırım: "Kabine değişikliği konuşulmaz, bir gün bakarsınız değişmiş."

ZEYTİNLİKLER

Başbakan Yıldırım: (Zeytinlik sahalarla ilgili düzenleme) Artık zeytinlik yapma imkanı yoksa orada, sanayinin ihtiyacı olan alanı kullanma imkanı veriliyor, belirli şartların sağlanması durumunda, kurulun uygun görmesi durumunda. Bunu 'Zeytin alanları imara açılıyor.' gibi bir takdim ediyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Bir algı oluşturulmaya çalışılıyor, bu yanlış"

04 Haz 2017 - 11:20 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.