Amazon.com.tr'den "Beklenen Cuma"ya özel fırsatlar

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr'nin 'Beklenen Cuma Fırsatları' 30 Kasım Cumartesi saat 23.59'a kadar sürecek.Amazon.com.tr'den yapılan

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr'nin "Beklenen Cuma Fırsatları" 30 Kasım Cumartesi saat 23.59'a kadar sürecek.

Amazon.com.tr'den yapılan açıklamaya göre, Amazon.com.tr'nin şimdiye kadarki en büyük Beklenen Cuma kampanyası 29 Kasım'a özel yenilenen indirimlerle sürüyor.

Tüketiciler, birbirinden farklı ürünleri kapsayan 'Günün Fırsatları' ve birçok farklı üründe belirli bir zaman diliminde geçerli cazip indirimler sunan 'Bitmeden Yakala' fırsatlarıyla istedikleri ürünlere uygun fiyatlarla sahip olma olanağı yakalayacak.

Amazon.com.tr 29 Kasım'da devam eden özel indirimlerinde Hasbro, JBL, GEOX, Rowenta, Samsung, Lego, Philips, Seagate, Lenovo, Puma, Canon, Kraft, Huawei, Braun, Tefal, Levi's, HP, Penti, Paşabahçe gibi birçok seçkin markanın yanı sıra daha birçok markada da avantajlı fiyatlar sunacak.

29 Kas 2019 - 11:11 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.