AK Vekil Özcan, "15 Temmuzda Herkesin Gerçek Yüzünü Gördük"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Karaköprü ilçesinde bulunan Erdemliler h...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Karaköprü ilçesinde bulunan Erdemliler hareketinin düzenlediği toplantıya katılarak referandumun önemini anlattı.

Milletvekili Dr. Halil Özcan, "Gezdiğimiz, ziyaret ettiğimiz yerlerde herhangi bir problem görünmüyor. Bölge ve Ova Recep Tayyip Erdoğan neredeyse bizde ordayız diyor. Şer odakları bir tarafta bizler de şer odaklarının karşısındayız. Biz Hayırcılara terörist demiyoruz ve terörist gözüyle bakmıyoruz. Psikolojik sebepler olabilir ya da farklı sebepler olabilir derdimiz bu şer odaklarının yanında yer almamaktır. İnsan sevdiğiyle beraberdir"dedi.

Özcan,"Hayırcılara terörist diyoruz diye bir algı oluşturdular öyle bir şey yok. Sık sık önceki dönemlerde Cumhurbaşkanı ve Başbakanların birbirlerine ters düştüklerine şahit olduk. ilelebet öyle sürmeyeceğini de gördük 15 Temmuz da bizzat şahit olduk ve bu ülkenin bir daha iflah olmaması için girişimde bulundular. 15 Temmuzdan sonra dost bildiğimiz ülkelerinde gerçek yüzlerini gördük. Suriye olaylarında da oynanan oyunların hedefinde Türkiye var. Ölen sivil halkın görüntülerini izlerken dayanamadık. Bizler Suriye de ölen sivilleri kardeşimiz gibi görmemiz gerekir. Müslümanlar birbirine bir bina gibidir birbirini destekler bir Müslüman acı çekerse diğeri de acı çeker. Bunu hissetmiyorsak orada bir soru işareti vardır"dedi.

08 Nis 2017 - 13:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.