AK Parti İl Başkanlığından kışlık giysi yardımı

- Yardımların dağıtılması dolayısıyla düzenlenen programa AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül de katıldı

GAZİANTEP

(AA) - AK Parti Gaziantep İl Başkanlığınca "Yetim GülerseDünya Güler" kampanyası kapsamındaihtiyaç sahibi 300 çocuğa mont ve bere dağıtıldı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, yardımların dağıtılması dolayısıyla düzenlenen programa katılanAK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül,her Müslüman'ın yetimlerin derdiyle dertlenmesi gerektiğini belirterek, "Yetimlik bizim için ümmetin vemilletin evladı olmayı ifade eder.Peygamberimiz de yetimdi. Yetimlere sahip çıkmak inancımıza göre bir vazife. Yardımda bulunmak,ahlaki ve vicdani görevimiz. Kimseye sırtımızı dönemeyiz, kapılarımızı kapatamayız. Suriye'den1,5 milyon göçmen geldi. Mağdur ve muhtaç kim varsa onlara sahip çıkmak vazifemiz" ifadelerini kullandı.

Yetim çocuklaraokumayı ve başarılı olmayıistemeleri halinde gereken desteği vereceklerini kaydeden Gül, "Bir sorunu olan her yavrumuza kapımız sonuna kadar açık" açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşenur Mirkelam dayardıma muhtaç çocukların daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kış soğuğunda çocukların üşümemesi için mont ve bere yardımında bulunduklarını kaydedenMirkelam, yetimleri mutlu ettikçe kendilerinin de mutluolduğunu bildirdi.

Programa AK Parti Gaziantep MilletvekilleriCanan Candemir Çelik veAbdulkadir Yüksel de katıldı.

28 Ara 2015 - 19:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.