29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

- Gaziantep iş dünyası kutlama mesajı yayımladı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'teki iş dünyası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adnan Ünverdi, mesajında, dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydetti.

Cumhuriyetin ilanıyla egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiğini anımsatan Ünverdi, şöyle devam etti:

"Milli egemenlik düsturuyla, fark gözetmeksizin idare edilenlerle idare edenleri demokrasi ekseninde buluşturan Cumhuriyet, milletin kendi egemenliğini kendi elinde bulundurduğu yönetim biçimidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aziz şehitlerimizin ve milletimizin büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve gelecek nesillere ulaştırmak da hepimizin en önemli görevidir. Millet olarak bağımsız vatan toprakları uğruna nice şehitler verdik. Ay yıldızlı bayrağımız göklerde dalgalansın, hür ve özgür yaşayalım diye ecdadımız kahramanlık destanları yazdı. O günlerden bugünlere gelene kadar da atalarımızın yolunda aziz vatanımız için tek yürek olduk, tehditlere boyun eğmedik. Kahraman Mehmetçiğimiz hainlerin, terör örgütlerinin ve destekçilerinin oyunlarını bir kez daha bozdu. Onurla kutladığımız Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum."

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur'un ortak imzayla yayımladığı mesajda ise şu ifadelere yer verildi:

"Bugün de 100 yıl önce Türk'e hainlerce planlar, oyunlar kuran emperyalist güçler boş durmamakta, milli birlik ve beraberliğimizi, mazlumların yanında, hainlerin, zalimlerin karşısında duran Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hedef almaktadır. Lakin unutulmamalıdır ki bu necip millet emperyalist çarklara çomak sokmayı çok iyi bilmektedir. Bunun en güzel örneğini görmek için fazla geriye gitmeye lüzum yoktur. Yüce Türk Devleti Barış Pınarı Harekatı ile tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir ki bölücü ve hain maşalar eliyle yürütülen haince planlar bozulmuştur. Biz, Gaziantep Ticaret Odası olarak devletimizin, milletimizin, kahraman Türk askerinin her daim yanında ve dimdik durmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyet’in daha güçlü yarınları için, muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi için canla başla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz."

28 Eki 2019 - 12:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.