2 bin 750 Hâkim ve Savcı Alınacak

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 2017 dönemi için tespit edilen ihtiyaç durumuna göre Adalet Bakanlığı'nca yazılı yarışma sınavı ve mülakatla 9...

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 2017 dönemi için tespit edilen ihtiyaç durumuna göre Adalet Bakanlığı'nca yazılı yarışma sınavı ve mülakatla 9-5 dereceli kadrolara; 2 bin adli yargıhakim ve savcı adayıyla 750 avukatlık mesleğinden adli yargı hakim ve savcı adayının alınacağı belirtildi.

Yazılı yarışma sınavının, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 3 Haziran 2017 Cumartesi günü Ankara'da yapılacağı ifade edildi. Hem Adli Yargı hem de Adli Yargı-Avukat Sınavlarına katılacak adaylarla sadece Adli Yargı Sınavına katılacak adayların saat 10.00'da sınava başlayacakları belirtilirken, sadece Adli Yargı-Avukat Sınavına katılacak adayların ise saat 11.00'de sınava başlayacakları kaydedildi.

Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemlerinin tamamlanacağı vurgulandı.

04 Nis 2017 - 10:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.