Aza adayı oy kullandıktan sonra kalp krizi geçirdi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde oy kullandıktan sonra başka bir sandıkta görevli olan kızını görmek isteyen aza adayı geçirdiği kalp krizi sonucu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde oy kullandıktan sonra başka bir sandıkta görevli olan kızını görmek isteyen aza adayı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İslahiye ilçesi Serinevler Mahallesi Şehit İsmet Kayar İlkokulunda 1124 nolu sadıkta oyunu kullanan Ferramuz Merdan, aynı okulda bulunan başka bir sandıkta görevli kızını görmek istediği sırada fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahaleyi muhtar adayı İbrahim Gögebakan’ın sağlıkçı kardeşi Mehmet Gögebakan’ın yaptığı Merdan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Ferramuz Merdan’ın 2014 yılında Serinevler Mahallesi’nde muhtar seçilen Mustafa Yüksel’in azalarından olduğu, bu seçimde yine aza adayı olduğu öğrenildi. Merdan’ın kalp rahatsızlığı bulunduğu ve daha önceden by pass ameliyatı olduğu öğrenildi.

#

31 Mar 2019 - 17:26 Gaziantep- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.