Vatandaşlar Eyyübiye Belediyesinin Çalışmalarından Memnun

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Yardımcı

Vatandaşlar Eyyübiye Belediyesinin Çalışmalarından Memnun
Karaköprü merkez
Video için play'e tıklayın

EyyübiyeBelediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez ve kırsalmahalle ayırımı yapmadan yol yapımını sürdüren ekipler son olarak Yardımcı kırsal mahallesinde 22 bin metre karelik alanı kapsayan kilitlibetonparketaşı döşeme çalışmalarına başladı.

Vatandaşlara daha yaşanılabilir alanlar oluşturmayı hedefleyen ekipler, kışın çamurdan yazın da tozdan dolayı mağduriyet yaşayan kırsal mahallelerde de kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yaşam standartlarını yükseltmek için gece gündüz çalışan ekipler, Yardımcı kırsal mahallesine kilitli beton parke taşı döşüyor.

10 kişilik ekiple çalışmaların başladığı bölgede köy içi parke taşı döşeme çalışmaları vatandaşın takdirini topluyor. Mahallelerindeki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Yardımcı Mahalle Muhtarı Beco Aslan, vatandaşlar İsmail Toprak, Mehmet Toprak ve Ahmet Yalçın çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek,” Hükümetimize çok teşekkür ediyorum.

Sayın Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok çok teşekkür ederiz. Mahallemizde 22 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşenecek. Başkanımız verdiği sözü yerine getirdi. Allah kendisinden razı olsun. Mahallemiz çamurdan geçilmiyordu, ama çok şükür her şey yolunda çalışmalar başladı. Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederiz. Çocuklarımız artık çamurlu yollardan kurtulacaklar. “ şeklinde konuştular.

20 Şub 2018 - 10:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.