Tedaş Kazada Hasar Gören Elektrik Direğine El Attı

Şanlıurfa'da bir aracın çarparak hasar verdiği elektrik direği yeni ile değiştirildi.

Merkez Eyyübiye İlçesi Yenice mahallesinde bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında dün meydana gelen trafik kazasında, aracın çarptığı beton elektrik direğinin alt tarafı büyük hasar gördü. Bunun üzerine mahalle sakinleri enerji şirketini arayarak, durumu bildirdi. Vatandaştan gelen ihbarı değerlendiren Dicle Elektrik dağıtıma bağlı ekipler, kısa sürede olay yerine gelerek vatandaşların can ve malına zarar gelmemesi için gerekli tedbirleri aldı. Trafiğin yoğun olması nedeniyle zarar gören elektrik direği gece saatleri de yenisi ile değiştirildi.

mahalleliden teşekkür

Mahalle sakinleri, yaptıkları ihbarı değerlendirerek önce gerekli tedbirleri alan, ardından da günlük yaşantılarını etkilemeden elektrik direğini yenisi ile değiştiren Dicle Elektrik dağıtıma duyarlılığından ötürü teşekkür etti. Dicle Elektrik Dağıtım yetkilileri ise, vatandaşlardan karşılaştıkları bu tür durumları zaman geçirmeden telefon ile '186' numaralı ihbar hattına bildirmelerini isterken, yaşanan son olayda ihbarda bulunarak olası tehlikeleri önleyen duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

05 Haz 2017 - 13:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.