Sözde Hayvan Mezatı taşınmıştı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye ilçesinde yer alan Eski Hayvan Mezat'ının kaldırılmasının ardından denetimsizlik ve boşluktan

TAM RAHAT NEFES ALINDI DENDİ AMA…

Eski hayvan pazarının kaldırılmasının ardından rahat bir nefes aldıklarını düşünen mahalle sakinleri tekrardan aynı sorunu yaşamaya başladı. Kurban bayramının da yaklaşmasıyla evlerin yoğunlukta olduğu alana kurulan ahırlar vatandaşları canından bezdiriyor. Eski hayvan pazarının bulunduğu alanda mini çiftliklerin kurulması koku ve hastalıkları beraberinde getirdi.

VATANDAŞLAR SİTEM EDİYOR!

Pis kokuların, Sineklerin ve haşerelerin kol gezdiği eski Hayvan Mezat’ı çevresinde ikamet eden mahalle sakinleri bu aralar dertli. Denetimsiz ve kontrolsüzlükten yararlanan uyanık çiftçiler boş araziyi tel örgü ile kapatarak hayvanları koymaya başladı. Adeta Ahırın yapıldığı alanda kokudan duramayan vatandaşlar; “ Tamda eski hayvan pazarından kurtulduk derken böyle bir olayla karşılaştık. Yetkililer buraları görmüyor mu?” diyerek sitem etti.

DENETİM YOK, ÇALIŞAN YOK, PEKİ NERDESİNİZ?

Eski Hayvan Mezat’ı yanında ikamet eden ve kirli görüntünün yanı sıra kokudan şikayet eden vatandaşlar Belediye ekiplerine sitem etti. Vatandaşlar; “ Yıllarca burada hayvan pisliğinden ve kokudan ızdırap çektik. Kimi vatandaş sırf bu yüzden evini başka yere taşıdı. Tam kurtulduk derken kimse kontrol etmiyor diye bakın burayı Ahıra çevirdiler. Şark çıbanının geri gelmesinden korkuyoruz” ifadelerini kullanarak yetkilileri göreve davet etti.

27 Tem 2016 - 11:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.