Selçuklu Mahallesine Park Müjdesi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Selçuklu Mahallesinde devam eden çalışmaları incelerken vatandaşlar tarafından gelen park talebine duyarsız

Selçuklu Mahallesine Park Müjdesi
Video için play'e tıklayın

EyyübiyeBelediye BaşkanıMehmet Ekinci, Selçuklu Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını incelediği esnada vatandaşların ‘Başkanım buraya parkta istiyoruz’ talebine duyarsız kalmadı. Selçuklu Mahallesinde, Eyyübiye Belediyesi tarafından devam eden yol yapım çalışmalarını incelediği esnada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların taleplerini de dinledi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen kilitli beton parke taşı döşeme işlemi için Selçuklu Mahallesine gecen Başkan Ekinci ve beraberindekiler vatandaşlar tarafından karşılandı. Mahallede yaşayan çocukların da yoğum ilgi gösterdiği Başkan Ekinci, vatandaş ve çocuklardan gelen park talebini anında yerine getirdi. Yaklaşık 10 bin metre karelik alanı kapsayan arazinin park olarak hayata geçirilmesi talimatını veren Başkan Ekinci’nin bu tavrı, vatandaşların da takdirini topladı. İçerisinde kamelyalar, kent mobilyaları ve çocuk oyun gruplarını barındıracak olan park, Selçuklu Mahalle sakinleri için de dinlenme alanı olacak.

Vatandaşlardan gelen taleplere asla duyarsız kalmayacaklarını belirten Başkan Ekinci, “ belirlenen program dâhilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın park talebi için de ilgili birime talimat verdik. “ dedi. Başkan Ekinci, ‘’Selçuklu mahallemizdeki ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Buraları ziyaret ederken tabii vatandaşlarımızın da talepleri var. Bu taleplerle ilgili biliyorsunuz bir plan programlarla bunları karşılıyoruz. Burada zaten planladığımız bir park çalışması vardı. Çocuklarımızın yoğun taleplerinden dolayı bizler bunu öncelikli bir çalışma haline getireceğiz. Selçuklu mahallemize yaklaşık olarak yine 10 bin metre karelik alanı inşallah kısa bir süre içerisinde yeşil alana dönüştürülüp güzel bir park haline gelecektir. Kent mobilyalarının olduğu, Kamelyaların olduğu, bankların olduğu diğer tarafta ağaçlık alanların olduğu, insanların rahat edecekleri gelip dinlenecekleri bir alan haline dönüştüreceğiz. Yine çocuklarımız için çocuk oyun parkları gruplarının olduğu bir park olacak. Bununla ilgili çalışmalar için ekibimize talimatı verdim. Ekiplerimiz inşallah kısa bir süre içerisinde bu parkı da Selçuklu mahallemizin hem yaşlılarına, hem de gençlerine, çocuklarına da armağan etmiş olacağız.” İfadelerini kullandı.

06 Ağu 2016 - 11:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.