Sel Şanlıurfa'da Can Aldı

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağış derelerin taşmasına neden oldu. Dereden otomobiliyle geçmeye çalışan Mehmet Yüksekbaş isimli vatandaş

Şanlıurfa’da, dün etkili olan sağanakyağışta taşan dereden otomobiliyle geçmeye çalışan 34 yaşındaki Mehmet Yüksekbaş, kapıldığı selde hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Dilimli Mahallesi'nde meydana geldi. Etkili olan sağanak yağış sırasında taşan dereden otomobiliyle geçen Mehmet Yüksekbaş, sel sularınakapıldı. Kendini kurtarmak için dışarı çıkan Yüksekbaş, sulara kapılarak sürüklendi. Yüksekbaş'ın sulara kapıldığını görenlerin ihbarıyla mahalleye gelen AFAD ve kurtarma ekibi çalışmalara başladı. Ekiplerin6 saatlik çalışmasının ardından ulaşılan Yüksekbaş'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morunakaldırıldı.

14 Nis 2017 - 16:51 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.