Ocak ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi

Şanlıurfa Merkez Eyyübiye ilçesi Ocak ayı meclis toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Meclis Başkan Vekili Sait Kaya'nın başkanlık ettiği

Meclis önergelerinin ardından ana gündem maddelerine geçildi. İmar Planı Değişikliği ve Denetim Komisyon Üyelerinin seçilmesi başta olmak üzere gündemdeki konular tartışıldı, meclis üyelerinin oylamasına sunuldu.
Denetim Komisyon üyelerinin seçilmesi konusunda

DBP

’li Meclis Üyesi Şükrü Cengiz, kendi grubundan da bir kişinin aday gösterilmesini istedi, meclis başkan vekili Sait Kaya, bu öneriyi kabul etti. DBP’li meclis üyesi Şükrü Cengiz, “Denetim komisyonu üyeleri arasında muhalefetten de bazı isimlerin olması gerektiğine inanıyorum. Şeffaf bir denetimin olması için bizden de bir veya iki kişinin aday olmasını istiyorum” dedi.
Meclis Başkanı Sait Kaya da, “Sonuç itibariyle burada bir seçim yapıyoruz. Herkes aday olabilir. Biz sadece bir partinin üyelerinin aday olmasını istemiyoruz. Siz de aday olabilirsiniz” diye konuştu.
Bu konuşmanın üzerine Şükrü Cengiz de Denetim komisyonu için aday oldu.
Ardından Denetim Komisyon Üyelerinin seçilmesi için üyeler arasında seçim yapıldı. Belirlenen adaylar, diğer üyelerinin oylarıyla belirlenecek.

HABER

: Rıdvan ORTAKAYA

05 Oca 2016 - 09:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.