Mezarlığa sondaj kuyusu‏

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Ulucanlar mahallesinde hayırsever vatandaş mezarlığa sondaj kuyusu yaptırıyor.

Naci ÇetindağŞanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Ulucanlar mahallesinde hayırsever vatandaş mezarlığa sondaj kuyusu yaptırıyor.Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi, Ulucanlar mahallesinde. Şanlıurfa’da esnaflık yapan hayır sever Reşat Ak, Ulucanlar aile mezarlığında bulunan ağaçların su verilmesi ve içme su içme ihtiyacı için mezarlık yanında sondaj kuyusu kazdırdı.Hayırsever vatandaş, kabristanların su ihtiyacını karşılamak ve ağaçların sulanması için sondaj kuyusu kazdırdı.Reşat Ak, Mezarlıkların yanı kurudur ben burayı bir kuyu açtırıp hem su içilmesi hemde buranın ağaçlandırılması yapılıp ağaçlara su verilmesi için Allah rızası için sondaj vurdum inşallah kabristan çevresi yeşillenir" dedi.

24 Eki 2015 - 14:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.