Karakolumuza Dokunmayın!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde ellinciyıl Eyyübiye Polis Merkezinin kaldırılacağını duyan vatandaşlar tepki gösterdi.

Karakolumuza Dokunmayın!
Mhmt
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Tepe Mahallesi'nde bulunan ellinci yıl Eyyübiye polismerkezinin kaldırılacağını duyan vatandaşlar tepki gösterdi vatandaşlar mahallede her türlü pisliğin boy gösterdiğini dile getirerek polis karakolunun mahalleden kaldırılması halinde sorunların daha da artacağını belirtti.

Şanlıurfa Eyyübiye İlçesinde yaşayan mahalle muhtarı Hasan karakolun kaldırılmaması için şu ifadeleri dile getirdi;

“Eyyübiye ilçesinde sadece bir polis karakolu var onu da kaldırsalar mahallede olayların ve madde bağımlıların giderek çok olacak ve bunun için karakolun yerinde kalmasını istiyoruz .burada sürekli olaylar oluyor burası kırsal bölge olduğu için olayların daha çok yaşandığı ilçelerden bir tanesidir.mahallede karakol olduğu zaman vatandaşlar kendilerini biraz daha güvenilir hisediyor” dedi.

Eyyübiye oturan bir vatandaş ise şu ifadelerini söyledi;

“Eyyübiye de bir tane tek karakolumuz var onu da buradan kaldırılmasını istemiyoruz .Bu karakol eger buradan kalkarsa sokakta rahat bir şekilde ailelerimizle dolaşamayız ve bunun için kalmasını hiçbir vatandaş istemiyor” dedi.

09 May 2017 - 17:51 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.