İstanbul'dan Şanlıurfa’ya kırtasiye yardımı

İstanbul'dan gelerek Şanlıurfa da köy okuluna kırtasiye yardımında bulunuldu

Misafir
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa merkeze 42 km uzaklıkta bulunan Eyyübiye İlçesine bağlı Küpeli Köyü İlkokulu yetkili Müdür öğretmen Ezgi ŞAHİN ve Öğretmen Ceren DEVECİ’nin 66 öğrencisinin ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerinin yanı sıra okuma kitabı yardımında bulunan Suna ÜÇKARIŞOĞLU; öğrencilerin memnuniyeti karşısında özellikle, ülkemizin Doğu ve Güneydoğu illerine daha sık ve belirli periyotlar da bu kampanyamızı yürütmemizi ve genişletmemizin gerekli olduğunu hissettim. ‘’Gelecek çocukların çocuklar ise toplumun eseridir’’ sloganım gereği bu kampanyamızı daha sık ve daha da geliştirerek sürdüreceğim.

Tempo Çağrı Merkezi Mali İdari İşler Sorumlusu Bahattin EDEKüpeli İlkokulun'da kırtasiye yardımına eşlik ederek gereken yardımlar ile bizzat ilgilenmesi şanlıurfamızın misafirperver kimliğini tekrardan yaşatmış oldu.

13 Mar 2017 - 23:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.