Eyyübiye’ye Yeşilay Destek Merkezi kuruluyor

Alkol- madde bağımlısı bireylerin hayata tekrar kazandırılmasını amaçlayan YEDAM'ın (Yeşilay Destek Merkezi) 3. Şubesi Eyyübiye'ye kuruluyor.

YeşilayDestekMerkezine verdiği desteklerden dolayı, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’tan plaket alan Ekinci,

YEDAM

’ın 3. Şubesinin Eyyübiye ilçesine kazandırılacağını ve açılışa Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılacağının müjdesini verdi.
YEDAM’ın hizmet binasının açılışına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ”Gençler konusunda yapılacak en güzel çalışma onları bu bağımlılıktan kurtarmaktır” dedi.
Alkol/madde bağımlısı olan bireylerin hayata tekrar kazandırılması, günlük hayatlarını devam ettirirken hayat kalitelerinin yükseltilmesiyle sosyal hayata uyum sağlama sürecinde gerekli sosyal desteğin verilmesi ve kişinin temiz kalmaya teşvik edilmesini amaçlayan YEDAM’ın Cerrahpaşa’daki hizmet binasının açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.
Açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yeşilay ve YEDAM’a destek veren aralarında Rüştü Reçber, eşi Işıl Reçber, Muazzez Ersoy, Ece Vahapoğlu, Yeşilay Üyesi Burcu Çetinkaya Bucak’ın da bulunduğu birçok ünlü ile Yeşilay yetkilileri katıldı.
YEDAM’ın açılış töreninde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’tan, Yeşilay’a verdiği desteklerden dolayı plaket alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’da bağımlı ve bağımlı yakınlarına ücretsiz psiko-sosyal destek verecek olan YEDAM’ın 3. Şubesinin tüm masraflarının Eyyübiye Belediyesi tarafından karşılanacağını belirterek,” inşallah çok kısa zaman içinde 3. Şubemize ilçemize kazandıracağız. Dedi. Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi:” Eyyübiye ilçesi Şanlıurfa merkez ilçelerinden biri. 370 bin nüfuslu bir ilçe. 200 binde Suriyeli var şu anda. Dolayısıyla 570 bin nüfuslu bir ilçe konumunda. Yaş ortalaması 19. 4 olan bir ilçe. Ve böyle bir ilçede emin olun gençler konusunda yapılacak en güzel faaliyetlerin başında gençleri bu bağımlılıktan kurtarmak geliyor. Bu anlamda çok kutsal bir görev şu anda Yeşilay’ın yaptığı çalışma ve içerisinde de Eyyübiye Belediyesi olarak bulunmaktan hakikaten haz duyuyoruz. Asım’ın neslini yetiştirmek adına bu projenin çok ciddi bir katkı sağlayacağını biliyor ve bundan sonraki süreçte de herkesin desteğini bekliyoruz.”
YEDAM’ın Cerrahpaşa hizmet binasının açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başkan Ekinci’ye duyarlığından dolayı teşekkür etti. Kurtulmuş, Yeşilay adına desteklerinden dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür plaketi verdi.

06 Eki 2016 - 12:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.