Eyyübiyeliler WHATSAPP'tan sorunlarını dile getirecek

Eyyübiye Belediyesi ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturmuş olduğu Whatsapp Telefon Hattı'nı devreye sokarak hizmete sundu.

EyyübiyeBelediyesi, gelişen teknoloji çerçevesinde vatandaşların sorunlarına anında çözüm üretmek için Whatsapp hattı kurarak sorunlara anında çözüm getirmeyi hedefliyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatları doğrultusunda kurulan ve kısa bir zaman dilimi içerisinde hizmete geçirilen proje sayesinde Eyyübiye'li vatandaşlar, Belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı hattını kullanabileceklerdir. Vatandaşlar, Eyyübiye Belediyesi'nin0535 454 08 88numaralı Whatsapp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri sorunu bildirdikleri takdirde Eyyübiye Belediyesi olarak ekipleri en hızlı şekilde problem oluşan bölgeye giderek sorunun giderilmesi için gereken çalışmayı yapacaklar. Eyyübiye Belediyesinin açmış olduğu Whatsapp hattıyla vatandaşların, ne sorunu varsa buradan iletebilecekler.

27 Eki 2016 - 12:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.