Eyyübiye’den Karaköprü’ye park

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gelen park ve çevre düzenleme talebini anında yerine

Eyyübiye’den Karaköprü’ye park
Video için play'e tıklayın

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Mehmet Akif İnanEğitim ve Araştırma Hastanesi’nden gelen park ve çevre düzenleme talebini anında yerine getirdi. Başkan Ekinci, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden gelen park ve çevre düzenlemesi talebine duyarsız kalmadı. Daha önce birçok kez yerel ve ulusal medyaya da konu olan hasta refakatçilerinin hastane bahçesindeki görüntüleri üzerine, hastane yönetiminin talebi üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi, atıl durumda olan acil bölümünün karşısındaki 2000 metrekarelik alanda düzenlemeye giderek, alanı park olarak vatandaşın hizmetine sunuyor.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminin talebini anında yerine getiren ve kısa süre önce çalışmaya başlayan Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, alandaki hummalı çalışmasıyla parkı kısa sürede açılışa hazır hale getirdi. 2000 metrekarelik alanda sert zemin 6 kamyon toprak ile çim ekilmeye hazır hale getirildi. Duvar boyaları, perforje boyası, bordür, çim, gübre, çam ağacı, çiçek ve gül ekimi gerçekleştirilerek hazır hale getirilen parkta incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil H. Keşküş ve hastane yöneticileri eşlik etti. Park alanını yerinde inceleyen ve ilgililere çalışmaların daha hız kazanması talimatını veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlarımızın daha rahat koşullarda zaman geçirmelerine olanak sağlayacak parkı kısa sürede hizmete açacaklarını belirtti.Başkan Ekinci, ‘’Eyyübiye ilçesi olarak her şekilde taleplere ulaşmaya devam ediyoruz. Ve talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda bilindiği üzere yeni açılan hastanemizin gerek çevre düzenlenmesi gerekse refakatçıların kalabileceği otel tarzı bir faaliyetimiz var. Üniversite hastanesinde yine aynı tarzda faaliyetlerimiz var. Yine orada çevre düzenlenmesi ve refakatçı oteli olacaktır. Yine şuanda Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanemizin başhekimi geçen gün ziyaret ettiğimizde bu hastane ile ilgili düzenleme talepleri oldu. Bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak burada da emeğimiz olsun istedik. Neticede bütün kamu, kurumlar insanlara hizmet için vardır. Bu hizmetlerimiz noktasında da zaman zaman park çalışmalarımız, zaman zaman pansiyon çalışmalarımız, bank çalışmalarımızla bu hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugünde buradaki çalışmaları gelip yerinde görmüş olduk. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine gerek sosyal anlamda, gerekse fiziki projeler noktasında bu tür konularda elimizin yetişemeyeceği yerlere imkânlarımız ölçüsünde yetişmeye çalışacağız. “dedi.Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil H. Keşküş ise, ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımız bizleri ziyaret ettiği sırada kendisine sıkıntılarımızı anlattık. Ayrıca bu konuda acaba bizlere destek çıkılır mı diye düşündük. Sağ olsun başkanımızda bu konuda yardımcı olacağını belirtti. Hastanemizin çevre düzenlemesini ve refakatçıların rahat etmesi için pansiyon yapılacak. Açıkçası beklediğimizden daha fazlası yapılıyor. Bu anlamda hastanemiz adına başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

31 May 2016 - 12:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.