Eyyübiye’de yollar onarılıyor

Eyyübiye ilçesinde yollar her geçen gün onarılarak yenileniyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir noktasında kilitli beton parke taşı döşeme ve stabilize yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların mağduriyetini gidermek ve hayat standartlarını yükseltmek adına çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla talepleri de anında karşılıyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsalda stabilize yol yapımı merkezde de kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak (TOKİ) Batıkent Mahallesinde 5000 metre kare parke taşı döşeme işini aralıksız sürdürüyor. Üst yapı çalışmasında dur durak bilmeyen Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent mahallesinde üst yapı çalışmalarına başladı. Batıkent mahallesi pazar yeri ve alışveriş merkezi etrafını toprak alandan kurtarıp parke taşı döşemesine başlayan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışması sürüyor.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı Halil Kaya ve Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

TOKİ Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya yaptığı açıklamada, ‘’Yıllardır toprak olan alanı Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü parke taşı döşeyerek bizleri daha rahat ve temiz bir mahalleye kavuşturuyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ekinci ve ekibine Batıkent mahallesine 5000 mt2 parke taşı döşeme işini başlattığı için teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.” İfadelerini kullanırken, TOKİ Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız ise, ‘’Pazar başkanı olarak vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz daha önceleri toprak olan arazinin rüzgârın kalkması ile toz toprak pazardaki sebzelere ve alış veriş yapan vatandaşların üstüne geliyordu. Solunum sıkıntısı çeken mahalle sakinleri olarak bizi bu çileden kurtaran Başkanımız Mehmet Ekinciye sonsuz teşekkür ederiz. Düzenlemede emeği geçen tüm çalışanlardan Allah razı olsun ” şeklinde konuştu.

#

29 Eyl 2016 - 12:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.