Eyyübiye'den Urfalıların çilesi için yatırım

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yeni açılacak 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi'nde Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak olan misafirhane

Eyyübiye'den Urfalıların çilesi için yatırım
Video için play'e tıklayın

EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler Eyyübiye ilçesine kazandırılan devasa hastanede, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak olan misafirhane için incelemelerde bulundu. Eyyübiye ve bölgenin sağlık yükünü büyük ölçüde hafifletecek olan 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesine, Eyyübiye Belediyesi tarafında misafirhane yapılacak.

Hastaneye gelen hasta yakınları ve refakatçilerin sağlıklı ve rahat koşullarda zaman geçirebilecekleri misafirhane için ilgililerle birlikte yer tespitinde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘bizlerde belediye olarak, hasta yakınlarımıza ve refakatçilere misafirhane yapacağız. Bölge insanımızın daha rahat koşullarda zaman geçirmelerine olanak sağlayacak yaşam alanı oluşturmayı amaçlıyoruz’ dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Harran Üniversitesi Başhekimi Hasan Karsen, Fakültesi Baş Müdürü Abdullah Göçmez, ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş, ve beraberindekiler hastanede yer tespitinden bulunduktan sonra Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi. Başkan Ekinci ve beraberindekiler, daha sonra bir süre hasta ziyaretçilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak olan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, şunları söyledi;“Hakikaten devasa bir yatırım, 800 yataklı hastane ve birçok şehir hastanelerinden büyük bir hastane. Yaklaşık 100 bin metre kare alanı olan bir hastane ve insan hakikaten gurur duyuyor. Kısa bir zaman içerisinde de inşallah hizmete girecek. Bugün hocalarımızla beraber gezdik, biz de belediye olarak ne yapabiliriz amacıyla geldik. Gerek burada refakatçilerin konaklayabilecekleri alan olsun, gerek sosyal donatı eksikleri konusunda belediye olarak bizlerde bir şeyler yapacağız. Bunlarla ilgili yer belirleme konusu için geldik. Ama şunu ifade etmek gerekir ki, sağlıkta yapılan yatırımlar son yapılanlarla beraber çağ atladık ve bunu bizzat yerinde de görmüş olduk. Eyyübiye Hastanesinin şuan ki durumu da çağ atlamaya çok uygun bir yapı. Bizler devletimizle hükümetimizle bu yatırımlardan dolayı Eyyübiyeli olarak ne kadar gurur duysak azdır.”

26 May 2016 - 18:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.