Eyyübiye Belediyesi Yol Yapımına Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşların özellikle

EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yolyapım çalışmasında tempoyu artıran Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri takdir topluyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapmayan ekipler bir yandan stabilize yol yapım diğer yandan da kilitli beton parke taşı döşemeyi sürdürüyor. Merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme işinin kırsalda da yoğunlaştıran ekipler son olarak Taşlıca mahallesinde 3000 metre kare parke taşı döşedi. Eyyübiye Belediyesi kırsal mahallelerde parke taşı döşeme işine devam ediyor. Eyyübiye ilçesine bağlı Taşlıca mahallesinde 3000 metre kare parke taşı döşeme işi sona erdi. Kış aylarında okula giden çocukların sağanak yağış yüzünden çamurlu olan mahallelerinde sıkıntı yaşaması üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallenin çamurlu yol mağduriyetini önlemiş oldu. Taşlıca mahallesinde Camii kuran kursu ve okulun içi dahil tüm mahallede toplam 3000 metre kare parke taşı döşeme işi Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bitirildi.
Mahallelerinde yapılan çalışmadan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür eden Taşlıca Mahalle Muhtarı Halil Dengiz,” Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyoruz. Mahallemizin Cami , Kuran Kursu, okulun içini ve mahalleyi çamurdan kurtardı. Daha önceden çocuklar çamurdan dolayı okula gitmekte zorlanırlardı bir yere çıkamazlardı. Eyyübiye Belediye başkanımız Mehmet Ekinciye ne kadar teşekkür etsek azdır Allah razı olsun.” dedi.

04 Kas 2016 - 11:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.