Eyyübiye Belediyesi'nden erzak yardımı

Şanlıurfa'da Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kapsamında çalışan yaklaşık 500 temizlik personeline gıda yardımı yapıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ve Umut Masası vasıtasıyla ramazan ayı boyunca yaklaşık 5 bin ihtiyaç sahibi aile ile 650 yetime iftar ve giyecek desteklerinde bulunulduğu belirtildi.

Eyyübiye ilçesinde pay sahibi olan personellerini unutmadıklarını ve gıda desteğinde bulunulduğunu belirten Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili İlhami Günbeği, Gıda yardımının diğer birimde çalışan personellere de yapılacağını belirtti.Günbeği, temizlik personellerine ilçede yapmış oldukları temizlik ve ilaçlama çalışmalarından dolayı da teşekkürlerini iletti.

30 Haz 2016 - 11:37 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.