Eyyübiye Belediyesi 4. Kez 60 Trilyonluk Vurgunu Önledi

Eyyübiye Belediyesi hazineye ait olan arazide hak sahibi olduğunu iddia eden Mustafa Göktaş'a engel oldu. Yaklaşık değeri 60 milyon TL olan araziye

İlçe genelinde özellikle hazine arazileri üzerindeki kaçak yapılara geçit vermeyen Eyyübiye Belediyesi’nin Mustafa Göktaş’a yönelik son uygulaması da takdir topladı.

Eyyübiye Belediyesi, Yenice Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Hazine’ye ait olan 52 dönümlük araziyi geçtiğimiz Haziran ayında TOKİ’ye devretmişti. Toplu Konut İdaresine devredilen ve meclis kararı alınan araziyle ilgili Tasarruf sahibi olduğunu iddia eden Mustafa Göktaş önceki gün arazinin bulunduğu alana tabela astı. Hazine arazisine tabela asarak hak sahibi olduğunu iddia eden Mustafa Göktaş’a yine Eyyübiye Belediyesi dur dedi. Yıllardır çözülemeyen hazine arazisinde hak sahibi olduğunu iddia eden Göktaş’ın 4. Kez araziyle ilgili tasarrufta bulunmasına Eyyübiye Belediyesi engel oldu. ‘Göktaş Tır ve Kamyon Garajı Dinlenme Tesisi’ tabelasının asıldığı araziye Eyyübiye Belediyesi ekipleri müdahale etti.

Daha önce Meclis kararıyla 52 dönümlük arazinin TOKİ tasarrufunda kullanılması için Eyyübiye Belediyesi tarafından verilen taahhütün arkasında duran ve hazine arazilerinin amacı dışında kullanılmasına göz yummayan ekipler yine müdahalede bulunarak tabelayı kaldırttı. Kaçak yapıya sıfır tolerans söylemini hayata geçirmeye devam eden Eyyübiye Belediyesi, hazine arazisi, yeşil alan ve belediyeye ait alanlarda yapılan kaçak yapılarla mücadeleye etmeyi sürdürüyor. Kaçak yapıyla mücadele konusunda kararlılıklarını sürdüreceklerini belirten Eyyübiye Belediyesi yetkilileri bu konuda vatandaşlara da sık sık uyarılarda bulunuyor.

Son olarak yaklaşık 60 milyon tl değerinde olan hazine arazisinde Mustafa Göktaş’ın da hak sahibi olduğunu iddia edecek türden tabela asma girişimi de Eyyübiye Belediyesi yetkililerinin müdahalesiyle sonuçsuz kaldı.

11 Tem 2017 - 13:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.