Eyyübiye 800 Yataklı hastaneye çevre düzenlemesi

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi 800 Yataklı Devlet Hastanesi'ne çevre düzenlemesi yaptı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Eyyübiye'de

Eyyübiye 800 Yataklı hastaneye çevre düzenlemesi
Video için play'e tıklayın

EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Eyyübiye DevletHastanesini ziyaret ederek, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Eyyübiye Devlet Hastanesini ziyaret ederek, burada özelikle hastane bahçesinde Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan park bahçe, kent mobilyaları, çocuk oyun alanları ve banklar ile devam eden çalışmaları inceleyip ilgililerden bilgi aldı. Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmaları incelemek üzere hastaneye geçen Başkan Ekinci ve beraberindekileri hastane Başhekim Yardımcısı Abit Demir karşıladı.
Hastane ziyaretinde açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediye olarak bundan sonraki süreçte de üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını belirtti. Başkan Ekinci,” Eyyübiye Eğitim Araştırma Hastanemiz bildiğiniz gibi faaliyete geçmiş durumda bir kaç ana dal dışında onlarda bayramdan sonra faaliyete geçecek. Tabi devasa bir hizmet 800 yataklı bir hastane birçok ilin şehir Hastanelerimden daha büyük bir hastane böylesine devasa bir yatırım ile ilgili de biz Eyyübiye Belediyesi olarak eksiklikleri tamamlamak amaçlı elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda gerek Genel Sekreterimiz gerek ise Başhekimimizin talepleri doğrultusunda, özelikle çocuk oyun grupları, kent mobilyaları, banklar adına, ihtiyaçların tümünü gidermiş durumdayız. Bugün de gelip ziyaret ettik ve eksikliklerin kurulumları bitmiş durumda. Kısa bir süre içerisinde tüm birimleri ile bu hastanemiz faaliyete geçecek inşallah ve buraya gelen hastalarımız hastalıklarından kurtulmuş bir şekilde buradan ayrılırlar inşallah Eyyübiye isminin manevi yönden de tez elden şifa bulurlar. Öncelik ile bu hastanenin buraya yapılmasında emeği olanlara yine bu süreçte işin takibini yapan gerek genel sekreterimiz gerek ise ekibine ve Başhekimine bizde bir Eyyübiyeli olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de Eyyübiye Belediyesi olarak bizim hizmet alanımıza giren konular ile ilgili elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.Hastane Başhekim Yardımcısı Abit Demir ise, ‘’Eyyübiye Belediyesi Başkanı Sayın Mehmet Ekinciye ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Bu sağlık hizmetinin güzel yönleri de olacaktır gerek çocuk parkları gerek çevre düzenlemesi, banklar, çöp konteynırları ve çöp kovaları ile ilgili bu tür desteklerin hepsini Eyyübiye Belediyesinden elde etmiş bulunmaktayız ve bundan gerçekten mutluluk duyuyoruz. Vermiş olduğu emek ve destekleri için başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


05 Eyl 2016 - 14:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.