Elektrik Tellerine Düşen Halı Alev Aldı

Şanlıurfa'da yıkandıktan sonra kuruması için balkon demirlerine serilen halı elektrik tellerinin üzerine düşünce yanarak kül oldu.

Şanlıurfa'da yıkandıktan sonra kuruması için balkon demirlerine serilen halı, elektrik tellerinin üzerine düşünce yanarak kül oldu. Halının yanması ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi Mahallesi'nde yaşandı. Yıkandıktan sonra kuruması için iki katlı evin balkon demirlerine serilen halı, rüzgarın da etkisiyle yüksek gerilim hattının üzerine düştü. Kısa sürede alev alan halı, yanarak kül oldu. Halı yanarken çocukların bisikletle altından geçmeye çalışması ise büyük tehlikeye neden oldu. Tamamen yanan halı, alevler halinde sokak ortasına düştü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen DEDAŞ ekipleri, elektriği keserek telleri onarmak için çalışma başlattı.

Halıyı tutuşturan alevler, şans eseri yan tarafta bulunan plastik pencerelere sıçramadı.

19 May 2017 - 10:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.