Ekinci’den müjde!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Eyyübiye ilçesinin sorunlarını bizzat vatandaşın ağzından dinleyerek yaşanan sorunları gidermeye devam ediyor.

Son olarak İmam Keskin Buğday Pazarıesnafını ve dernek başkanını ziyaret eden ekinci burada yeni buğday pazarı yerinin müjdesini verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler İmam Keskin Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti. İmam Keskin Buğday Pazarı girişinde dernek başkanı ve esnaf tarafından karşılanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnafın taleplerine kulak verdi. Kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat veren Başkan Ekinci, esnafa bir de müjde verdi. Mevcut buğday pazarının durumunun değerlendirildiği istişare toplantısında yeni bir alanla ilgili Başkan Ekinci’den esnafa müjde geldi. Yeni alanla ilgili çalışmalarının olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Esnafımızın daha rahat ortamlarda ticari hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Pazar esnafıyla bir araya gelen Başkan Ekinci şunları söyledi, “İmam Keskin Buğday Pazarı Derneğini ve esnafını ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizin sırasında esnaflarımızın değişik sorunları vardı. İmam Keskin Buğday Pazarı bizler için çok önemli pazarlardan birisidir. Burada çok ciddi ticaretler yapılıyor. Bu ticari faaliyetleri yapan insanlarında Belediyeden kaynaklı sorunları varsa ortadan kaldırılması gerekiyor. Bu anlamda bir görüşme gerçekleştirdik. Bizler esnaflarımıza bu süreçte de ticari hayatlarında başarılar diliyoruz. Esnaflarımızın Eyyübiye’ye ilçesine, Şanlıurfa’ya kattıkları katkılarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Yeni yerle ilgili neler yapılabilir hakkında sohbet edip konuştuk. Tabii Buğday Pazarı’nı derli, toplu bir hale getirmek lazımdır. Burada yeni pazarlar yapmak lazım. Yeni gelişim alanlarının belirlenmesi lazım. Bunlarla ilgili bizlerinde çok ciddi çalışmalarımız var. Bunlar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu kapsamda da görüşmelerimiz oldu. Eyyübiye için, Eyyübiye halkımız için bundan sonraki süreç daha hayırlı olacaktır. ‘’
İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz ise, ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci İmam Keskin Buğday Pazarına gelerek bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ederim. Başkanımıza sorunlarımızı ilettik. Bu ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.

30 Eyl 2016 - 10:20 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.