Ekinci’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Ekinci'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ekinci, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümünde milletçe 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğumuz kararlılığın, 30 Ağustos Zaferinin tezahürü olduğunu belirterek, milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaklarını ifade edip, sözlerine şu şekilde devam etti."Bundan 94. Yıl önce bu kutsal vatan toprakları için canlarını seve seve veren aziz ecdadımızın torunları 15 Temmuz gecesinde tıpkı dedeleri gibi bu aziz topraklar için canlarını feda etti.Ayrıca ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyen Fetö ve işbirlikçi çetelerinin planlarını kahraman milletimiz 15 Temmuz Gecesi bozdu.Başkan Ekinci; 15 Temmuz gecesi Ülkemizin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet, ve rahmetle anarken, bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

29 Ağu 2016 - 20:22 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.