Ekinci, Uğurlu mahallesinde incelemelerde bulundu

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Uğurlu

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Uğurlu mahallesinde devam eden stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 6 ayrı ekip, farklı bölgelerde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Kış aylarında yaşanan mağduriyetin önüne geçmek amacıyla çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi'nin son durağı Uğurlu Mahallesi oldu. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen program dahilinde oluşturulan ekip, Uğurlu Mahallesindeki stabilize yol yapım çalışmasında sona geldi.

Mahalle sakinlerinin taleplerine duyarsız kalmayan ve çalışmaların başlaması talimatını veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalara ara verilmeden devam edilmesi talimatını veren Başkan Ekinci, " Merkez mahallelerde devam eden çalışmaların aynısını kırsalda da yapıyoruz." dedi. Başkan Ekinci, ‘’Eyyübiye Belediyesi olarak kırsaldaki çalışmalarımız devam ediyor. Şuan ekiplerimiz Uğurlu mahallesinde çalışmalara devam ediyor. Şuanda herkesin bildiği gibi kırsal mahalle içerisinde oluşturduğumuz 6 ekip var. Her birisine bir kırsal mahalle verilmiş durumdadır. 7 Haziran’da sonrasında da girilmemiş hiçbir Kırsal mahalle kalmayacaktır. Zaten şuanda bunun % 80’i, % 85’i bitirmişiz. Kalan kırsal mahallelerimizin plan çalışması yapıldı. Müjde, Aşağıkoçlu, Keskinler, Kırkmagara ve tüm kırsal mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor. Kırsallardaki sıkıntılar giderilmeye çalışılıyor. Yine şuanda devam eden kırsal konak çalışmalarımızda sürüyor. Yine vatandaş belediye ile işbirliği yapılan çalışmalar bitti. Dolayısıyla şehir merkezinde olduğu gibi, kırsalda da çalışmalarımız devam ediyor. Bu hizmetler tabii ki AK Parti iktidarı sayesinde yapılmaktadır, AK Belediyecilik sayesinde bu hizmetler devam ediyor. Bundan sonrasında da çalışmalarımız devam edecektir. 7 Haziran sonrasında da aynı şekilde insanlarımızın tüm taleplerini gerek şehir merkezinde, gerek kırsalda devam edecektir. Eyyübiye Belediyesi hemen hemen her yerde hizmetleriyle var olmaya devam edecektir. ‘’ Dedi.

Uğurlu mahallesi sakinlerinden Ali Çetindağ ise, ‘’Eyyübiye Belediye başkanımız Mehmet Ekinci’den Allah razı olsun. Bugüne kadar mahallemize istediğimiz hizmetler gelmeye başladı. Belediye başkanımızdan çok memnunuz. Çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

#

04 Haz 2015 - 11:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.