Ekinci, Topdağı, Hacıbayram ve Şıhmaksut'ta ki çalışmaları inceledi

Ekinci Topdağı Hacıbayram ve Şıhmaksut'ta ki çalışmaları inceledi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Topdağı Hacıbayram ve Şıhmaksut

Ekinci, Topdağı, Hacıbayram ve Şıhmaksut'ta ki çalışmaları inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Topdağı, Hacıbayram ve Şıhmaksut mahallelerinde belediyeni devam eden çalışmalarını inceleyip vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren rutin mahalle gezilerine başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri eşlik etti. Topdağı, Hacıbayram ve Şıhmaksut mahallelerinde belediyenin devam eden çalışmalarını inceleyip eksikliklerin giderilmesi hususunda talimatlar veren Başkan Ekinci, vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için ilgililerle irtibata geçti. İlk olarak Topdağı Mahallesinde incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci özellikle mağaralar bölgesinde hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlarla bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu. Topdağı Mahallesinde bulunan derenin insan sağlığına ciddi boyutta zarar vermesinden dolayı ıslah çalışmalarına en kısa süre içerisinde başlanacağını müjdeleyen Başkan Ekinci, vatandaşlara temizlik konusunda uyarılarda bulundu.

Daha sonra sırasıyla Şıhmaksut ve Hacıbayram Mahallelerini ziyarete eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci özellikle Hacıbayram Mahallesindeki okul sorunun giderilmesi için Milli Eğitim Bakanlığıyla irtibata geçildiğinin altını çizdi. Burada da vatandaşların sorunları dinleyip vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, "Önceliğimiz vatandaşlarımızın talebidir." dedi. Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi: ‘’Bugün öncelikle Topdağı mahallesindeki mağaralar bölgesindeki sıkıntılarla ilgili vatandaşlarla bir araya geldik. Şebeke açısında çok ciddi bir sıkıntı hem de insan sağlığı açısından da büyük bir sıkıntı var. Bununla ilgili kişileri de uyardık. Ve bundan sonraki süreç noktasında derenin ıslahı noktasında da ŞUSKİ genel müdürümüz ile görüştük. Bu konuda da bir çalışma yapacağız. Şıhmaksut Mahalle Muhtarını ve Hacıbayram Mahalle Muhtarını da ziyaret ederek buradaki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gerek Hacıbayram mahallesindeki okul sorunu ile ilgili yetkililerle, gerek Milli Eğitim Bakanlığı, Büyükşehir Belediyemiz ile görüştük. Burada mümkün olduğunca vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve anında çözümü noktasında çalışmalara başlayacağız. Bugüne kadar çok güzel çalışmalarımız oldu, bundan sonra da çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. ‘’ Dedi.

#

31 Mar 2015 - 13:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.