Eğer Bu İcraatsa Mezarlıklara Yap, Hayır İşle!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanında bulunan Tahta Bankların yerine Büyükşehir Belediyesi Mermer Bank getiriyor.

mehmetali
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’nın en işlek caddelerinden olan HaşimiyeMeydanında bulunan tahta bankların yerine mermer banklar konulacağını öğrenen vatandaşlar tepki gösterdi.

Haşimiye meydanında bulunan esnafşunusöyledi;

“Ben 15 yıldır burada esnafım Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi bu mermerleri buraya getirmekle hata yapıyor . Neden hata yapıyor, kışın desen mermerin üzerinde oturulmaz yazın ise bildiğin gibi Urfa ‘nın sıcaklığı zaten adamı yakıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu mermeri yaptırırsa o sıcak mermerlere kim oturacak bunun için mermer yerine buraya çardak gibi bir yer yapılması daha iyi olur bari uzaktan gelen vatandaşlar gelir burada otururlar yeme içme ihtiyaçlarını giderirler.

Yazık değil mi?

Mermere bu kadar para veriyorlar buraya mermer yapacağına gitsin mezarlıklara fayans mermer yaptırsın bari büyük sevaba girer ama bunların buraya yapılması çok yanlış bir şey gelsin bakalım sıcaklıklar 40 dereceye ulaşında kendisi burada otursun bakalım oturabiliyor mu?” dedi.

Haşimiye Meydanına yapılacak olan mermer banklara daha ne kadar tepki gelecek, vatandaşlar bu konu hakkında belediyeye itirazda bulunacak mı merak konusu.

16 May 2017 - 14:33 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.