Başkan Kuş,” Ekiplerimiz Hep Sahada Olmaya Devam Edecek''

Eyyübiye Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Ruha Mahallesinde sürdürülen kilitli parke taşı

Başkan Kuş,” Ekiplerimiz Hep Sahada Olmaya Devam Edecek''
Reklami gecin
Video için play'e tıklayın

Eyyübiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların yol mağduriyetinin önüne geçmeyi hedefleyen Eyyübiye Belediyesi, yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Merkezde kilitli parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsalda da stabilize yol yapımına devam eden ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Son olarak Ruha mahallesi 4037,4038,4039 ve 4041. Sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taşı döşemesini inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mahalle Muhtarı Mehmet Polat ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Mahalledeki temasları kapsamında vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Kuş’a yoğun ilgi gösterildi. Vatandaşların yeşil alan talebine de anında karşılık veren Başkan Kuş, kısa süre içinde mahalleye yeşil alan kazandırılması için ilgililere talimat verdi. Ekiplerin hep sahada olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getirip, yol yapımına ara vermeden devam ediyoruz. Yol konusunda sıkıntı yaşayan bir mahalle kalmayana kadar da ekipler çalışmaya devam edecek.” Dedi.

Mahallede sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Mehmet Polat, Başkan Kuş’a teşekkür ederek,” Eyyübiye Belediye Başkanımız ile birlikte geçen ay mahallemizi gezerek eksik ve sıkıntılı olan yerleri yerinde tespit ettik. Bugün itibari ile Başkanımız Mehmet Kuş’un talimatı ile 4037,4038,4039 ve 4041. Sokaklarımız Kilitli parke taşına kavuşmuştur. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a Fen İşleri Müdürümüze ve ekip arkadaşlarına mahallem adına teşekkür ediyorum. Ruha mahallemizde park sıkıntımız var bugün başkanımız bu sorunu yerinde inceledi ve talimatı verdi kendisi zaten sahadan eksik olmayan bizler ile birlikte sürekli irtibat halinde ve mahallemizde incelemelerde bulunan biridir. kendisine bu davranışından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

Başkan Kuş sayesinde çamurlu yollardan kurtulduklarını belirten vatandaşlar ise,” Başkanımızdan Allah razı olsun mahallemizdeki sorunları yerinde inceleyip çözüyor. Eskiden buradan geçerken ayaklarımız çamur oluyordu çok şükür bu sorun çözüldü. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

24 Eyl 2019 - 17:39 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.