Başkan Ekinciyi hiç böyle görmediniz

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nUdvnmDvirU&feature=youtu.be[/embed]   Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nUdvnmDvirU&feature=youtu.be[/embed]

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Ayı etkinliklerine katılarak, burada tasavvuf müziği konseri eşliğinde birbirinden güzel iki şiir seslendirdi.

Ramazan Ayı olması nedeniyle hemen hemen her akşam farklı etkinliklerle Şanlıurfa Müzesi önünde vatandaşlara hizmet veren Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, dün akşam da güzel bir organizasyona imza attı. Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de şiir okuduğu gece de, ilk olarak kızlardan oluşan grup tarafından fasıl yapıldı, tasavvuf müziği eşliğinde ilahi konseri verildi ve son olarak ta çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

EKİNCİ RÜZGARI ESTİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de sahne aldığı gecede birbirinden güzel şiirler seslendirildi. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Atik Sahil’in tasavvuf müziği eşliğinde seslendirdiği ilahiler büyük beğeni alırken, sürpriz bir şekilde sahneye davet edilen Başkan Ekinci, 2 şiir seslendirdi.

Yaklaşık 10 dakika sahnede kalan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, okuduğu şiirler sonrası büyük alkış aldı.

Başkan Ekinci’nin ardından tasavvuf müziği etkinliği devam etti. Son olarakta çocuklara yönelik eğlenceli etkinliler düzenlendi.

#

07 Tem 2015 - 08:11 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.