Başkan Ekinci Tugay Komutanlığında

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Şanlıurfa'da gözaltına alınan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Metin Alpcan'ın yerine vekâlet eden Albay

Başkan Ekinci Tugay Komutanlığında
Video için play'e tıklayın

FETÖ terör örgütüne mensup bir grup askerin darbe girişiminin püskürtülmesi sonrası terör örgütüne mensup gözaltılar devam ediyor. Şanlıurfa’da da 20. Zırhlı tugay komutanı Metin Alpcan da gözaltına alınan isimler arasındaydı. Metin Alpcan’ın yerine vekâlet eden Albay İsmail Güzeller’i Başkan Ekinci ziyaret etti. Sıcak bir karşılama şeklinde gerçekleşen ziyarette Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Albay Güzeller’le bir süre sohbet etti. Kendilerinden bir istek ve taleplerinin olup olmadığını soran Başkan Ekinci’ye Albay Güzeller, ‘’Erzaklarımız dün bizlere geldi. Çöp sıkıntılarımız var, çöplerimizi çıkarmak için belediye araçlarının komutanlığımızın giriş ve çıkışlarında kaldırılırsa çöplerimizi çıkarabiliriz.” Dedi. Albay Güzeller’in bu talebi üzerine Başkan Ekinci, “gerekli talimatları hemen veriyorum.” Dedi.

Tugay Komutanı Albay Güzeller, ‘’Bu ordu milletin ordusudur. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Dün de milletin ordusuydu, bugün de, yarın da milletin ordusudur. İçimizden çıkan hainler bunun karşılığını alacaklardır zaten. Bizler sizler için varız, bundan emin olabilirsiniz. Şanlıurfa halkımız rahat olsun, huzurlu olsun.” İfadelerini kullanırken Başkan Ekinci de, “ Şanlıurfa halkı da Ordusunu seviyor ve ordusunun her zaman yanındadır. ‘’ Dedi.

19 Tem 2016 - 23:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.