Başkan Ekinci sahada çalışmaları inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde devam eden kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını

Başkan Ekinci sahada çalışmaları inceledi
Urfalı
Video için play'e tıklayın

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kilitli beton parke taşı döşeme işlemi tüm hızıyla devam ediyor. İlçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların özellikle kış aylarında çamurlu yollardan mustarip olmalarının önüne geçmek için devam eden çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Selçuklu mahallesinde yapımı süren kilitli beton parke taşı döşeme işlemlerini yerinde inceleyen Başkan Ekinci, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi. Selçuklu mahallesinde yaklaşık 10 gündür devam eden çalışmalarda şu ana kadar 13500 metre kare taş döşeme işlemi yapılırken, kısa süre içinde Selçuklu mahallesinde toplamda 24000 metre kare döşeme işleminin yapılacağı ifade edildi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hedeflerinin; İlçe genelinde yılsonuna kadar 18000 metre kare olduğunu belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Selçuklu mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ekinci, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için de ilgililere talimat verdi. Bazı vatandaşların eve davetini de kırmayan Başkan Ekinci’nin çocuklarla yakından ilgilenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Alt yapısı tamamlanan yerlerde çalışmaların devam ettiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “gece nöbette gündüz sahadayız” dedi.Açıklamasına yılsonuna kadar birçok mahallede kilitli beton parke taşı döşeme işleminin bitirileceğini söyleyerek devam eden Başkan Ekinci, ‘’Gece milletimizle beraber nöbet tutmaya devam ediyoruz. Gündüzleri de işimizi yapmaya devam ediyoruz. Bizler Eyyübiye Belediyesi olarak alt yapısı biten yerlerle ilgili kilitli parke döşemelerimiz devam ediyor. Bu yıl içinde, yılsonuna kadar 350 bin metre karelik kilitli parke çalışmalarını bitireceğiz. Burada şunu da ifade etmek gerekiyor; Fiziki mekânları elimizden geldiğince, gücümüz nispetinde iyileştirmeye çalışıyoruz. Diğer hususta yine sosyal anlamda yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Burada özellikle Selçuklu mahallesinde bizim halkımızın yoğunda bir talebi vardı. Alt yapısı bitmediği için şuana kadar girmemiştik. Dolayısıyla büyükşehir belediyemizin alt yapı çalışmalarını bitirmesi ile beraber buradaki kilitli parke taşı döşemelerimizde başladı. Sadece şuanda Selçuklu mahallemizde yaptığımız çalışma 24 bin metre karelik bir çalışmadır. Yılsonuna kadar Eyyübiye Belediyesi olarak 350 bin metre karelik kilitli parke döşemesi yapılmış olacaktır. Dolayısıyla mahallelerimiz burada daha önce sıkıntısını çektiği yazın tuz, kışın çamur olan yerlerden de kurtulmuş olacak. Mahallelerimize, Eyyübiye halkına hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Bizler yine inşallah aynı şekilde, aynı hızla bu anlamda gelen bütün talepleri, talep gelmese dahi yapmamız gereken bütün hizmetleri bir bir yerine getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

03 Ağu 2016 - 15:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.