Başkan Ekinci'den şampiyona destek

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Makedonya'da düzenlenen Balkan Şampiyonasında şampiyon olarak Şanlıurfa'ya dönen 14 yaşındaki Mehmet

Daha önce şampiyon olması halinde kendisine laptop hediye edeceğini ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu sözü tutup ülkemize altın madalya alarak dönen Mehmet Ali Ravi hediyesini verdi.

Judo İhtisas Kulubü sporcusu olan 14 yaşındaki Mehmet Ali Ravi, Eyyübiye ilçesine bağlı Yıldız Meydanı Mahallesinde ikamet ediyor. Şampiyona öncesi görüşmede kendisine şampiyon olması halinde laptop hediye edeceğini belirten Başkan Ekinci’yi mahcup etmeyen Ravi, Makedonya’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında altın madalya aldı. Şampiyona sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret ederek hediyesi olan laptopu Başkan Ekinci’den alan Ravi, Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

2002 doğumlu olan Mehmet Ali Ravi ilk önce Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olduktan sonra ülkemizi temsil etmek üzere Judo Milli Takımına seçilerek ülkemizi yurtdışında temsil etmeye hak kazandı. Mehmet Ali Ravi daha sonra Judo Milli Takım bünyesinde ülkemizi temsil etmek üzere Makedonya’da yapılan şampiyonada 38 kg’da ülkemize Altın Madalya kazandırdı.

Mehmet Ali Raviile ilçe gençliğinin kendi branşındaki temsilcisi olarak, gurur duyduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençliğe ve spora her zaman önem vereceklerini söyledi. Başkan Ekinci, ‘’Eyyübiye’nin gençleri çok şükür kendilerini spora verdikleri zaman, eğitime verdikleri zaman çok güzel sonuçlar elde ediyorlar. Yanımızda Mehmet Ali Ravi kardeşimiz var. Judo Yıldızlarında Mehmet Ali Ravi kardeşimiz Türkiye Birincisi oldu. Daha sonra Milli Takıma seçildi. Milli Takımda balkan şampiyonu oldu. Dolayısıyla bizlerde hem gençleri teşvik etmek, hem de diğer gençlerin önünü açmak adına başarılı gençlerimizin bu motivasyonu artırmak adına bu gencimizin şahsında diğer gençleri de inşallah ödüllendireceğiz. Mehmet Ali Ravi kardeşimize bir laptop bilgisayar hediye ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte sadece balkan şampiyonu değil, Avrupa şampiyonu da olur. Hatta inanıyorum ki dünya şampiyonu da olur. ‘’ Şeklinde konuştu

14 Eki 2016 - 13:34 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.